Goede tweede opleidingsdag Fase III

dinsdag 29 maart 2011

De tweede algemene opleidingsdag voor Fase III van de PAS verliep vorige week vrijdag in een goede sfeer. Er waren rond tachtig bezoekers uit alle delen van het land in het Utrechtse Media Plaza. Daarmee kwam het totale aantal deelnemers aan dit deel van de opleiding op ruim honderd vijftig.

Voorafgaand aan de introductie van de PAS-instrumenten in het middaggedeelte waren er 's ochtends opnieuw algemene inleidingen over de PAS en over de bedoeling van de derde fase. Die werden deze keer verzorgd door plaatsvervangend directeur Peter Munters van de programmadirectie Natura 2000 (EL&I) en directeur Meine Bruinsma van het Regiebureau Natura 2000, die als projectleider optreedt van Fase III.
De deelnemers bleken in het algemeen goed te spreken over de gepresenteerde informatie en vooral de PAS-instrumenten kregen een goed onthaal. Op 30 maart en op 5 en 6 april worden aparte opleidingsdagen gehouden om de deelnemers te trainen in het gebruik van deze instrumenten.
Projectleider Meine Bruinsma concludeerde aan het eind van de opleidingsdag dat de energie, de samenwerkingsgezindheid en het enthousiasme van de aanwezigen vertrouwen geven in de goede afloop van Fase III.

De presentaties van de opleidingsdagen zijn te downloaden vanaf de pagina documenten.

Deel deze pagina

E-mail Print Twitter Facebook